Suma’t al nou mètode de pagament en comerç electrònic!

Ara que “fer un Bizum” s’ha convertit ja en una cosa quotidiana entre els nostres usuaris, hem arrencat el desplegament progressiu de Bizum per a pagaments en comerços online, ¿I com funciona? igual que fins ara, tan sols amb el teu número de telèfon. Durant les pròximes setmanes, el teu banc anirà comunicant-te com comprar amb Bizum i com obtenir la clau Bizum necessària. També aniran sumant-se nous comerços adherits.

Aquesta clau ja pots aconseguir-la en l’app del teu banc. Consultar els bancs que ja disposen d’ella aquí

Activa-hoObtingues la teva clau

Agilita les teves compres en els teus comerços favorits

Com funciona?

Així de ràpid i segur és utilitzar el mètode de pagament, amb aquests 3 senzills passos.

1

Tria Bizum

Clica en l’opció de pagar amb Bizum

2

Introdueix les teves dades

Introdueix el teu número de telèfon i clau Bizum.

3

Accepta la compra

Introdueix el codi indicat pel teu banc.

Què és la clau Bizum?

La clau Bizum és un codi amb el qual podràs comprar en tots els comerços que tinguin el botó Bizum com a mitjà de pagament acceptat. Funciona de forma similar al PIN d’una targeta. Què vol dir això? És una clau única per a totes les compres, composta per 4 dígits, que només coneixeràs tu i que podràs modificar quan vulguis.

Com l’aconsegueixo?

Entra en l’App del teu banc en la secció de Bizum. Clica en el botó. Allí trobaràs la teva, o tindràs la possibilitat de crear-la. Si prefereixes fer-ho a través de nosaltres, només has de fer click en el botó “Obtingues la meva clau” i seleccionar el teu banc.

Abans de maig, aquesta clau la podràs obtenir quan el teu banc te’l comuniqui. A partir de maig, tots els usuaris Bizum podreu obtenir-la des de l’app del banc.

Aquesta clau ja pots aconseguir-la en l’app del teu banc. Consulta els bancs que ja disposen d’ella aquí.Entitats que ja ofereixen la Clau Bizum per compra en línia

Pròximament

Nota: Per als comerços interessats en oferir el pagament amb Bizum, han de consultar directament amb el seu gestor de l’entitat els passos per a la seva integraciónDisponible en aquestes plataformes de comerç electrònic.

“Per efectuar la integració amb alguna d’aquestes plataformes, sempre has d’arribar a un acord prèviament amb un banc Bizum. Pots trobar els mòduls descarregables a través d’aquest link”

Disponible en aquestes plataformes de creació d'ecommerce

Preguntes Freqüents

Què és la clau Bizum?

La clau Bizum és un codi amb el qual podràs comprar en tots els comerços que tinguin el botó Bizum com a mitjà de pagament disponible

Com obtinc la meva clau Bizum?

Quan estigui disponible, el teu banc t’informarà de com obtenir-la. Podràs canviar-la sempre que vulguis en l’app del teu banc

En quins comerços puc usar Bizum?

En tots els comerços en els quals vegis el botó de Bizum en la seva pàgina de pagament. A mesura que es vagin incorporant més comerços, els podràs trobar aquí

T’agradaria incloure l’opció de pagament amb Bizum a la teva web?

Omple els següents camps indicant el teu interès i dubtes i una persona
del nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres

Nom


Mail

El teu entitat bancària

En què podem ajudar-te?

Accepto rebre més informació d'esdeveniments, promocions de Bizum via correu electrònic, així com l'ús de les meves dades amb fins comercials. Consulteu la política de privacitat de Bizum per obtenir més informació sobre com fem servir i protegim seves dades.