Bizum | Comunicacions comercials -
Volver al blog

Comunicacions comercials

  1. Responsable: Bizum, SL, amb domicili al carrer de Francisco Sancha, 12, 28034, de Madrid, i amb NIF B87599478 (d’ara endavant, Bizum).
  2. Dades de contacte: Podeu contactar amb nosaltres dirigint una comunicació postal al nostre domicili o per mitjà de l’adreça de correu electrònic informacion@bizum.es.
  3. Finalitat: Tractem les vostres dades per a la comunicació i l’enviament d’informació amb finalitats comercials o publicitàries per correu electrònic.
  4. Termini de conservació: Conservem les vostres dades fins que revoqui el consentiment a l’enviament de comunicacions amb aquestes finalitats. Un cop finalitzat aquest període de temps, conservarem les vostres dades, degudament aïllades i bloquejades, durant un màxim de 5 anys d’acord amb l’article 1.964 del Codi Civil (termini de prescripció de les accions personals).
  5. Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
  6. Destinataris: No se cediran dades a tercers tret d’obligació legal i en aquells casos expressament prevists en la informació addicional.
  7. Drets: Accedir, rectificar, suprimir i revocar el consentiment al tractament de dades personals, així com altres drets, tal com s’explica en la nostra Política de Privadesa.
  8. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privadesa.