Bizum | Bizum | Nou mètode de pagament per al teu comerç electrònic
Volver al blog
Bizum, el nuevo método de pago para tu comercio electrónico.

Nou mètode de pagament per al teu comerç electrònic

Afegeix Bizum com a mètode de pagament en el teu negoci en línia i deixa que els teus clients comencen a pagar només amb el mòbil.

Bancs amb què podràs fer servir Bizum

Descobreix si l’entitat amb què col·labores ofereix Bizum. Si no la hi trobes, posa’t en contacte amb el teu banc o amb nosaltres perquè et puguem ajudar.

Comerços que ja fan servir Bizum

Com es pot incloure Bizum en el teu comerç electrònic?

Contacta amb el teu banc

Contacta amb el teu banc per conèixer les condicions comercials i contractar el servei.

Incorpora Bizum

Integra Bizum en la teva passarel·la de pagament per a gaudir dels nostres serveis. Descobreix les tecnologies que pots fer servir.

Afegeix Bizum al teu web

Col·loca el botó Bizum en el teu web i ja està! Els teus clients ja poden pagar-te de manera ràpida i segura.

Plataformes de comerç electrònic

Per efectuar la integració amb alguna d’aquestes plataformes, sempre has d’arribar a un acord prèviament amb un banc Bizum. Pots trobar els mòduls descarregables en aquest enllaç.

Si ja tens Bizum, pots disposar dels avantatges següents:

Llista de comerços

Apareixeràs en les nostres cerques de comerços associats a Bizum.

Promocionar pagaments

Explica’ns la teva idea en el nostre correu electrònic o en el formulari que trobaràs més avall i t’hi donarem una solució.

Visibilitat

Comuniquem periòdicament als nostres usuaris i usuàries les ofertes dels comerços Bizum.

Preguntes freqüents

Puc fer servir Bizum si soc autònom?

Recentment s’ha activat la possibilitat de fer servir Bizum per als teus pagaments relacionats amb la teva activitat professional. Has de parlar amb el teu banc per a contractar-ho, ja que es tracta d’un servei diferent a l’enviament de diners entre particulars. La persona usuària acceptarà els pagaments igual que els efectua en comerç electrònic amb Bizum.

Seguir llegint

Soc un comerç, quins avantatges m’ofereix el pagament amb Bizum?

Els usuaris de Bizum són els més actius en banca digital i compres en línia. Estan acostumats a fer servir Bizum per al pagament entre persones, que ha tingut una expansió exponencial. Ara demanen fer servir Bizum per pagar en botigues web, aplicacions mòbils, entorns nous... Bizum és una solució completament segura, que incorpora un doble factor de validació i compleix amb la directiva europea de pagaments PSD2, però això no vol dir que les persones usuàries tarden més a fer el pagament! Gràcies a l’associació que fa Bizum entre el teu telèfon mòbil i el teu compte del banc, la persona usuària pot efectuar el pagament en menys de 25 segons. Només cal el número de telèfon, sense necessitat d’introduir-hi altres dades de la targeta o del compte. De segur que això permet que es completi la compra més fàcilment. I, per descomptat, amb la confiança que comporta, per a botigues i consumidors, l’aplicació de procediments i garanties equivalents als d’altres mètodes bancaris. Cal recordar que Bizum és una solució creada pels bancs espanyols principals i l’oferta de servei que podeu trobar amb ells serà molt més variada i flexible que la d’altres competidors a l’hora d’ajustar-se a les vostres necessitats. Per descomptat, si tens una botiga que ofereix Bizum, tindràs visibilitat en la nostra pàgina web, perquè les persones usuàries que la visiten hi puguin accedir directament per mitjà d’un enllaç. També els bancs adherits difondran el pagament amb Bizum de compres en línia en els canal propis. Solo tienen que usar su número de teléfono, sin necesidad de introducir otros datos de tarjeta o cuenta; ellos les permite completar su compra más fácilmente. Y, por supuesto, con la confianza que supone, para comercios y consumidores, la aplicación de procedimientos y garantías equivalentes a los de otros métodos bancarios.

Seguir llegint

Si tens cap dubte, escriu-nos

Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible

Nom
Camp obligatori
Cognoms
Camp obligatori
Email
Camp obligatori
Empresa
Camp obligatori
Entitat bancària
Camp obligatori
Pàgina web
Camp obligatori
Què podem fer per tu?
Camp obligatori
Contactar
Petició enviada