Bizum | Descobreix com pagar amb Bizum les teves compres online
Volver al blog
Obtenir Bizum per pagar compres online

Tria “Pagar amb Bizum” les teves compres en línia

Comença a pagar de forma ràpida i segura les teves compres per Internet. Igual que fins ara, només necessites el teu telèfon mòbil.

Com pagar en línia

Tria “Pagar amb Bizum”

Selecciona l’opció “Pagar amb Bizum” quan finalitzis la compra.

Introdueix-hi les dades

Escriu el teu número de telèfon.

Valida la compra

Finalitza la compra a l’app del teu banc o introdueix la teva clau Bizum. Gaudeix la teva compra!

Què és la clau Bizum?

És una clau única composta per 4 dígits i que podràs modificar quan vulguis. Pots activar-la a l’app de la teva entitat bancària.

Recorda que és molt important que no la comparteixis. Amb la clau Bizum podràs realitzar pagaments online en tots els comerços associats. Consulta amb la teva entitat si ofereix la clau Bizum.

Ejemplo de la clave Bizum en la mayoría de los comercios
Telèfon mòbil
600321679
Clau Bizum
5
3
8
0
Comprar

Preguntes freqüents

Quines garanties tinc si compro en una botiga electrònica amb Bizum?

Bizum, com a mètode de pagament instantani de compte a compte, ofereix la màxima garantia de seguretat d’acord amb els estàndards regulats per la Unió Europea i la legislació espanyola. El pagament s’efectua de manera totalment segura amb Bizum per mitjà del teu banc, que és qui finalment valida l’operació. Hauràs de consultar les garanties d’entrega de producte i devolucions al comerç en cada cas. Las garantías de entrega de producto y devoluciones deberás consultarlas en el comercio en cada caso.

Seguir llegint

Com consulto les meves compres?

Pots consultar totes les teves compres dins de l’aplicació del teu banc en l’apartat Bizum/moviments. Les compres que s’han dut a terme amb Bizum es mostren en la mateixa secció que els Bizum que has fet amb les teves amistats o família. Totes les operacions Bizum arriben al teu compte bancari vinculat al servei, per la qual cosa podràs veure-les també per mitjà dels canals del teu banc amb què normalment les consultes (banca electrònica, banca mòbil, etc.).

Seguir llegint

Puc utilitzar Bizum per a fer una compra d’un article a un particular?

Efectivament, Bizum és una solució de pagament ideal per a compres entre particulars, especialment per mitjà de les aplicacions o plataformes que posen en contacte compradors i venedors. No obstant això, sempre hi pot haver casos esporàdics en què un venedor tracti d’aprofitar-se de la bona voluntat del comprador, independentment que es pagui amb Bizum o un altre mitjà (transferència, contra reembors, efectiu...). Com ocorre amb qualsevol altre mitjà, abans de pagar amb Bizum assegura’t que el venedor t’ha lliurat el producte realment adquirit o t’ofereix garanties suficients que te l’enviarà posteriorment, ja que des de Bizum no podem garantir la bona voluntat del venedor i de l’enviament consegüent del producte.

Seguir llegint

Subscriu-te a la nostra newsletter per no perdre’t cap novetat

Introdueix el teu correu electrònic